SAKARYA / KAYNARCA - Atatürk İlkokulu

Kas

OKULUMUZ 2-D SINIFI ÖĞRENCİLERİ SINIF ÖĞRETMENLERİ BETÜL KAHRAMAN REHBERLİĞİNDE MEKTUP KARDEŞLİĞİ PROJESİ BAŞLATTILAR.

Kas

Okulumuz 4-A Öğrencileri Sınıf Öğretmenleri Şule Yeşilyurtlu İle Beraber İlçe Kütüphanesini Ziyaret Ettiler.

Kas

Okulumuz  2-A, 2-D Ve 3-E Sınıfı Öğrencileri Sınıf Öğretmenleri Seher ÇELİK, Betül KAHRAMAN Ve Nuray TEKİN 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası Münasebetiyle Farkındalık Çalışması Yaptılar.

Kas

OKULUMUZ 3-F SINIFI ÖĞRENCİLERİ ANASINIFINDAKİ KARDEŞLERİNİ ZİYARET ETTİLER.

Kas

OKULUMUZ 3-A SINIFI ÖĞRENCİLERİ SELDE MAĞDUR OLAN ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNİ ZİYARET ETTİLER.

Ekm

Okulumuz öğretmenleri veli-öğrenci-öğretmen ilişkilerini güçlendirmek, öğrencilerin yaşam alanlarını yerinde görmek, veli-öğretmen-öğrenci kaynaşımını sağlamak amacıyla öğrencileri evlerinde ziyaret ettiler.

Ekm

OKULUMUZ, BESLENME DOSTU OKUL VE BEYAZ BAYRAK İLE ÖDÜLLENDİRİLDİ.

Ekm

Milli Eğitim Bakanlığı Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri Yönergesi gereğince 30 Ekim 2018 tarihinde Atatürk İlkokulu Okul Öğrenci Meclisi Başkanı seçimini yapılacaktır.  Amacımız; Cumhuriyetimizin demokrasi ile güçlendirilmesi, öğrencilerimizde yerleşik bir demokrasi kültürünün oluşturulması, hoşgörülü olma, öğrencilere seçme, seçilme ve oy kullanma kültürünün kazandırılmasıdır.