SAKARYA / KAYNARCA - Atatürk İlkokulu

Mrt

Kaynarca İlçe Milli Eğitim himayesinde Orhangazi ilkokulu tarafından düzenlenen "ilkokullar Arası Nasreddin Hoca Fıkra Canlandırma Yarışması'nda ilçe 3.sü olan minik öğrencilerimizi ve başta kıymetli öğretmenimiz Burcu ÇALIKUŞU olmak üzere emeği geçen tüm öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

1-B Sınıfında "Taş Boyama Etkinliği" yapıldı. #SanatSakarya

Mrt

Valiliğimiz himayelerinde , İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından yürütülen #SanatSakarya projesi kapsamında, bugün öğrencilerimiz "Keloğlan Kayıp Hazinenin Peşinde" isimli tiyatro gösterisini izlediler.

Anlamını Bul Etkinliği Gerçekleştirildi.

Ock

3-D sınıfı öğrencilerimizin hazırladığı "MİNİK ELLERDEN SIFIR ATIK"  oyuncak sergisinden kareler.

Başta öğretmenimiz olmak üzere emek veren minik yavrularımızı tebrik ederiz.

Bilen Oturur

Eş anlamlı kelimeler ile eğlenceli bir oyun oynadık. Hem eğlendik hem öğrendik.

Ock

2. sınıf öğrencilerimizden Ecem Naz KOÇ, 30-31 Aralık 2022 tarihinde Sakarya Serdivan Kapalı spor Salonu'nda düzenlenen ve 138 sporcunun katıldığı Wushu Sanda müsabakalarında  25 kg'da il şampiyonu oldu. Öğrencimizi ve öğrencimizi çalıştıran milli takım antrenörü Ülkü TULA'yı tebrik eder, ülke şampiyonasında başarılar dileriz.

Haz

Kullanılmış kitapların geri dönüşüme kazandırılması amacıyla düzenlediğimiz "Kitap Kule" yarışmasına ilkokul kadememizde katılan tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

#SıfırAtık

#TemelEğitimde10BinOkul

Haz

2021 yılında okulumuzda yürüttüğümüz e-Twinning projelerimizin kalite etiketleri İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Mehmet Harbi tarafından teslim edildi.

Projelerde emeği olan @ultsfanclup ve  öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haz

Matematik Şenliği'miz bu hafta boyunca devam edecek

Destek ve katkılarından dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn.Mehmet HARBİ'ye teşekkür ederiz.

Haz

2/B sınıfımızın düzenlediği 'Resim ve Yap-Boz Sergisi'ni Belediye Başkanımız Sn. Murat KEFLİ ve İlçe Tarım Müdürümüz Sn. M.Oğuzhan KARAPINAR 'ın ziyareti bizleri onurlandırdı.

#SanatSakarya

Haz

2/B sınıfımızın düzenlediği 'Resim ve Yap-Boz Sergisi'ni İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Mehmet HARBİ ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz İbrahim KARAŞAHİN 'in ziyareti bizleri onurlandırdı.

#SanatSakarya

Haz

Bakanlığımızın başlattığı 'Matematik Seferberliği' başlığı altında okulumuzda,bütün kademeleri kapsayacak şekilde,öğrencilerimizde farkındalık oluşturmak ve matematiği sevdirmek için 'Matematik Şenliği' düzenliyoruz.